Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Arestaţi pentru contrabandă cu ţigări

Constanţa: Arestaţi pentru contrabandă cu ţigări

DISTRIBUIȚI

– 139004 – 10082015 – Poliţiştii de la Transporturi din Constanţa, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, au ridicat 55.000 pachete de ţigări de contrabandă, în urma unui control în trafic şi a cinci percheziţii domiciliare. Cei doi bărbaţi care le deţineau au fost reţinuţi, iar ulterior ei au fost arestaţi preventiv pentru contrabandă.

       contrabanda_cu_tigari  La data de 7 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au oprit în trafic o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, de 20 şi 24 de ani, ambii din municipiul Mangalia, potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa.

          În urma controlului, în autoutilitară poliţiştii au descoperit 26.000 pachete de ţigări fără timbru de accize.

          Poliţiştii au ridicat atât ţigările, cât şi autoutilitara folosită la transportul acestora, iar pe numele celor doi bărbaţi au fost întocmite dosare penale pentru contrabandă.

          Ulterior, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii la domiciliile şi diferite locaţii deţinute de cei doi bărbaţi.

          În urma percheziţiilor, la o hală din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, închiriată de cei doi, au fost ridicate 580.000 de ţigarete, fără timbre de accize.

          Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar la data de 8 august a.c. Judecătoria Constanţa a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.