Acasă Externe Giurgiu: Evitați trecerea de frontieră de la Giurgiu

Giurgiu: Evitați trecerea de frontieră de la Giurgiu

DISTRIBUIȚI

– 138975 – 10082015 – Poliția de frontieră bulgară a introdus de sâmbătă, din motive de securitate, controale suplimentare la toate punctele de trecere a frontierelor sale externe, pentru toate autovehiculele care intră în țara vecină. Ministerul Afacerilor Externe atenționează că măsura a fost instituită cu titlu temporar, fără ca momentan să fie prevăzut un termen limită. În acest context, MAE avertizează cetățenii români care tranzitează Bulgaria asupra posibilității ca recentele măsuri dispuse de autoritățile locale să genereze prelungirea duratei de așteptare la traversarea frontierelor Bulgariei.

punct-de-frontiera-giurgiuPentru evitarea aglomerației, CNADNR recomandă ca pentru trecerea în Bulgaria să se folosească și punctele alternative de trecere a frontierei: Calafat (rutier), Bechet (trecere cu bacul),  Zimnicea (trecere cu bacul), Călărași (trecere cu bacul), Negru Vodă (rutier) și Vama Veche (rutier).

În acest moment, la punctul de frontieră Giurgiu se lucrează  la înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice),  situație care generează mărirea timpilor de așteptare la frontier, având în vedere că circulația se desfășoară pe o singură bandă.

Informaţii suplimentare despre starea drumurilor naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pe pagina de internet a instituției. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.