Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Liberalii din teritoriu nu prea s-au înghesuit să strângă semnături pentru demiterea...

Liberalii din teritoriu nu prea s-au înghesuit să strângă semnături pentru demiterea lui Ponta

DISTRIBUIȚI

138905 – 05082015 – În ultimele săptămâni, la nivelul întregii țări, liberalii au strâns semnături pentru așa-numita ”moțiune socială” privind nemulțumirea față de activitatea Guvernului condus de Victor Ponta și pentru a-i cere demisia acestuia din fruntea Executivului. Potrivit unor surse liberale, nu toate organizațiile s-au implicat activ în această acțiune. Fruntași la strângerea acestor semnături sunt liberalii din Constanța, care au strâns aproximativ 30.000 de semnături, Călărași, cu aproape 24.000 de semnături și Suceava, cu 22.000 de semnături.

Liberalii din Harghita, însă, nu s-au implicat aproape deloc, strângând puțin peste 200 de semnături, cei din Covasna la fel (un pic peste 1.000 de semnături) și Vâlcea, cu aproape 3.000 de semnături.

            În București, cei mai vehemenți semnatari anti-Ponta sunt cei din Sectorul 3 – 16.000 de semnături, la polul opus situându-se Sectorul 5, cu aproape 5.000 de semnături. Aici vrea să candideze din partea PNL, având susținerea conducerii partidului, europarlamentarul Ovidiu Raețchi, un politician bogat, dar fără prea mari șanse în fața candidatului PSD. PNL conduce acum acest sector prin primarul interimar Dan Croitoru, considerat un individ cu experiență, având în vedere că face parte din consiliul local de peste 20 de ani. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.