Acasă Sud-Est Constanta Militar de la Academia Navală, reţinut pentru trafic de influenţă

Militar de la Academia Navală, reţinut pentru trafic de influenţă

DISTRIBUIȚI

trafic_de_influenta139088 – 14082016 – Procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti l-au retinut pe Costel Gabriel Visan, plutonier adjutant in cadrul Academiei Navale „Mircea cel Batran” din Constanta, acuzat de trafic de influenta.

          Potrivit unui comunicat al Parchetului General, la data de 9 iulie 2015, Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti a fost sesizat printr-un denunt cu privire la faptul ca Gabriel Visan, plt. adj. in cadrul unei unitati de invatamant superior din Constanta, i-a pretins denuntatorului diverse sume de bani pentru a interveni pe langa persoane care il pot ajuta sa promoveze examene sau concursuri, organizate de diferite unitati de invatamant din cadrul MApN.

          In acest context, in perioada 2009 – 2015, Costel Gabriel Visan i-a creat convingerea denuntatorului ca are influenta asupra persoanelor din cadrul comisiei de admitere la unitatea de invatamant superior din Constanta, respectiv asupra persoanelor din comisiile de recrutare si a primit sumr intre 300 si 1.000 de euro, pentru a-i facilita accesul si promovarea in cariera militara.

          Miercuri, Costel Gabriel Visan a fost surprins in flagrant in municipiul Constanta, fiind gasita suma de 360 de lei, a doua transa din suma de 1.360 lei, ceruta initial.

Ulterior, de la locuinta lui Visan au fost ridicate mai multe probe. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.