Acasă Sud Prahova Prahova: Fostul şef al Poliţiei Locale Ploieşti, audiat

Prahova: Fostul şef al Poliţiei Locale Ploieşti, audiat

DISTRIBUIȚI

 138880 – 04082015 – Fostul director al Politiei Locale Ploiesti Cristinel Toader, care anterior a detinut functiile de sef al Garzii de Mediu Prahova si al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Prahova s-a prezentat, marti, la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de suspect.

            Potrivit unor surse judiciare, Cristinel Toader este cercetat de catre procurorii anticoruptie intr-un dosar de santaj.

            La intrarea in sediul DNA Ploiesti, Toader a declarat ca nu stie pentru ce a fost citat la sediul institutiei de catre procurorii anticoruptie, relateaza Hotnews.ro.

            Cristinel Toader a detinut, in ultimii ani, mai multe functii importante in administratia publica la nivelul judetului Prahova. Astfel in perioada guvernarii PDL, Toader, la acea vreme membru al acestei formatiuni politice, a fost sef al Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Prahova, ulterior devenind sef al Garzii de Mediu Prahova.

            Dupa alegerile locale din anul 2012, Cristinel Toader a devenit director general al Politiei Locale Ploiesti, fiind sustinut de data aceasta de catre PSD.

            In 15 ianuarie 2015, Toader a devenit director adjunct al acestei institutii dupa ce presa a semnalat ca nu are studiile necesare care sa-i permita sa detina functia de director general.

            In 21 mai 2015, Toader s-a autosuspendat din functia detinuta in Politia Locala Ploiesti pentru o perioada de un an si jumatate, perioada care expira in luna noiembrie a anului viitor. – PROMPT MEDIA

foto:max-media.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.