Acasă Sud Prahova Prahova: Trei capi ai Poliţiei, reţinuţi de procurorii DNA

Prahova: Trei capi ai Poliţiei, reţinuţi de procurorii DNA

DISTRIBUIȚI

139144 – 18082015 – Adjunctul sefului IJP Prahova, Adrian Radulescu, a fost retinut, luni noapte, de DNA Ploiesti, dupa ce initial procurorii au emis ordonante de retinere pentru seful DGA Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti.

            Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticoruptie au emis ordonanta de retinere pentru Adrian Radulescu, audiat mai mult de douasprezece ore la DNA Ploiesti,

            Initial, fusesera retinuti seful DGA Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti.

            Ispas a fost adus la sediul DNA Ploiesti cu o duba a MAI, fiind flancat de trei jandarmi din trupele speciale. Intrebat daca a fost luat de acasa sau de la serviciu, Ispas a spus ca este in concediu. De asemenea, intrebat daca a ajutat infractori sa scape de dosare, Ispas a negat.

            Ulterior, tot cu o duba a MAI si tot flancat de jandarmi din trupele speciale a fost adus si Adrian Radulescu, adjunctul sefului IPJ Prahova.

            De asemenea, Emanuel Saghel, ofiter in cadrul BCCO Ploiesti, a fost adus la DNA Ploiesti tot cu o duba a MAI, iar la intrarea in sediul institutiei el a declarat ca a fost ridicat de la serviciu si ca nu stie pentru ce a fost adus la DNA.

            Potrivit unor surse judiciare, Constantin Ispas, comisar-sef de politie si sef al Serviciului Judetean Anticoruptie Prahova din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, este suspectat de trafic de influenta, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, luare de mita, folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, spalare a banilor si cercetare abuziva.

            La randul sau, Emanuel Saghel, ofiter in cadrul BCCO Ploiesti, este suspectat de santaj, trafic de influenta, folosire, in orice mod, direct sau indirect de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si luare de mita. – PROMPT MEDIA

foto:evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.