Acasă Centru Brasov raşov: Un chirurg şi o anestezistă, prinşi când luau şpagă

raşov: Un chirurg şi o anestezistă, prinşi când luau şpagă

DISTRIBUIȚI

B– 139033 – 11082015 – Poliţiştii au surprins în flagrant delict un medic chirurg ortoped şi o anestezistă, angajaţi la un spital de stat din Braşov, care ar fi primit 1.100 de lei, cu titlu de mită, în schimbul serviciilor medicale. În urma percheziţiilor, din cabinetul anestezistei şi de la domiciliul chirurgului au fost ridicaţi 2.950 de euro şi 17.000 de lei, bani care ar proveni din activitatea infracţională. 

         spaga_medici La data de 10 august a.c.,  poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, medic chirurg ortoped la un spital din Braşov şi o femeie, de 41 de ani, medic anestezist la acelaşi spital, la scurt timp după ce ar fi primit 1.100 de lei, cu titlu de mită, în schimbul prestării de servicii medicale, potrivit unui comunicat al IGPR.

          În urma percheziţiei, în  cabinetul anestezistei au fost găsiţi alţi 500 de lei, susceptibili a proveni de la alţi pacienţi.

          De asemenea, în urma percheziţiei, la domiciliul medicului ortoped, au fost găsiţi 2.950 de euro şi 16.500 de lei, susceptibili a proveni din activitatea infracţională, sume care au fost ridicate în vederea cercetărilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.