Acasă Social Taximetrele, verificate din nou

Taximetrele, verificate din nou

DISTRIBUIȚI

139318 – 25082015 –  Taximetrele care operează în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi au fost verificate de polițiști, un sfert din cele 90 de autovehicule controlate în numai două ore fiind găsite în neregulă. Polițiștii au verificat respectarea reglementărilor legale privind practicarea taximetriei, controlul vizând combaterea pirateriei, depistarea persoanelor care practică ilegal taximetria şi a taximetriştilor autorizaţi care nu respectă regulile de tarifare sau standardul calităţii serviciilor prestate.

Pe parcursul a două ore, poliţiştii au verificat 89 de autoturisme, iar în urma neregulilor au dat 22 de sancţiuni contravenţionale.

Dintre sancţiunile aplicate, 15 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 pentru încălcarea prevederilor privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate de poliţişti se ridică la 7.745 de lei.

Nu este prima verificare de acest gen făcută de polițiști în zona aeroporturilor, săptămâna trecută având loc una similară, iar controalele vor continua. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.