Acasă Vest Timis Timiş: Român, dat în urmărire de autorităţile italiene, prins în Timiş

Timiş: Român, dat în urmărire de autorităţile italiene, prins în Timiş

DISTRIBUIȚI

139149 – 18082015 – Un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia autorităţile din Italia au emis mandat european de arestare pentru mai multe furturi din societăți comerciale, a fost depistat de poliţiştii din Timiş.

            La data de 17 august a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș au depistat, pe raza localităţii Sânandrei, un bărbat, de 27 de ani, din Timișoara, urmărit la nivel internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare, el fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale pe teritoriul Italiei, precizează IPj Timiş într-un comunicat.

            Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională  – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

            Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Timiş, urmând a fi prezentat  magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, care vor dispune măsurile legale până la predarea către autorităţile italiene. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.