Acasă Centru Brasov Tren deraiat între Braşov şi Sibiu

Tren deraiat între Braşov şi Sibiu

DISTRIBUIȚI

138891 – 05082015 – Un tren a deraiat, miercuri, între Braşov şi Sibiu. Circulaţia feroviară a fost întreruptă. Din fericire nu sunt victime.

            Un tren de persoane a deraiat în această dimineaţă în zona străzii Codrii Cosminului. Traficul feroviar este blocat. Acest incident a avut loc în timpul manevrelor de regarare ale unui tren fără călători în staţia de cale ferată Braşov, scrie Stiripesurse.ro.

            Trenul aparţine companiei private Regiotrans. Utilajele necesare vor repune garnitura pe şine. La locul incidentului au ajuns reprezentanţii CFR, pentru a vedea din ce cauză trenul a sărit de pe şine. Garnitura a avariat şi şinele de cale ferată. – PROMPT MEDIA

foto:romaniatv.net

1 COMENTARIU

  1. Jaf la CFR Calatori ?
    DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori?
    Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat, in acest moment), Carmen Maria Popescu(director achizitii), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat) Litra Marcel,Mantoiu Cornel , etc?
    Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
    Fostul ministru, Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes.
    Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,in prezent inculpat , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.