Acasă Cultura/Media Ziua Internațională a Stângacilor

Ziua Internațională a Stângacilor

DISTRIBUIȚI

stangaci139061 – 13082016 – În fiecare an, în data de 13 august, este sărbătorită, la nivel internațional, Ziua Stângacilor, cu scopul sensibilizării opiniei publice cu privire la dificultățile și frustrările cu care se confruntă stângacii în viața de zi cu zi.

 Ziua Internațională a Stângacilor a fost pentru prima dată organizată de Lefthanders International, în 1976, iar de atunci este sărbătorită anual de cei aproximativ 10-15% dintre stângacii planetei. În România, primul pas pentru “repararea morală” a stângacilor a fost făcut acum câțiva ani de E-Stângaci, care a deschis primul și singurul magazin din țara noastră ce comercializează obiecte realizate special pentru stângaci.

Până în prezent, aproximativ 10% dintre stângacii din România au început să folosească obiecte destinate lor, iar numărul acestora este în continuă creștere.

Dacă la nivel mondial, istoria a dat stângaci celebri precum, Napoleon, Alexandru Macedon, Da Vinci, Michelangelo, Ioana D’Arc, Albert Einstein, Charlie Chaplin, Marilyn Monroe, Bill Gates, Prințul Charles, Angelina Jolie, Jim Carrey, Barack Obama, Nicole Kidman, Robert de Niro, Sylverster Stallone, Tom Cruise, Pierce Brosnan, Morgan Freeman, Brad Pitt etc., la nivel național avem stângaci celebri precum Mihai Viteazu, Majestatea Sa Regele Mihai I, Gheorghe Hagi sau Lucian Bute. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.