Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: A murit Marcel Piteiu, fost director al ROMGAZ

București: A murit Marcel Piteiu, fost director al ROMGAZ

DISTRIBUIȚI

140106 – 28092015 –  Fost deputat PDL și în mai multe rânduri director al societății Romgaz, Marcel Piteiu, a decedat duminică seara în București, în urma unui infarct. ”Nu era cunoscut ca fiind suferind de boli grave. A făcut infarct în București”, declară apropiații omului de afaceri, citați de turnulsfatului.ro.

În februarie 2013, Agenția Națională de Integritate a anunțat public faptul că a sesizat organele competente asupra cu suspiciunilor de conflict de interese și infracțiuni de corupție legate de fostul director Romgaz, Marcel Piteiu.

Marcel Piteiu a părăsit funcția de director general al Romgaz în ianuarie 2012, după ce DIICOT a anunțat începerea urmăririi penale asupra acestuia (alături de alte câteva zeci de persoane) pentru presupuse fapte de complot și subminare a economiei naționale.  De atunci, Piteiu a ocupat funcția de director de Explorare al Romgaz.

ANI a făcut public în 2013 că, în urma unor verificări derulate pe parcursul unui an, Piteiu ar fi semnat în calitate de director al SNGN Romgaz contracte de peste 66 de milioane de lei cu SC Aprov SA, la această din urmă societate fiind și administrator. –  PROMPT MEDIA

foto:novatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.