Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ca de obicei, RADET se grăbește

București: Ca de obicei, RADET se grăbește

DISTRIBUIȚI

 140107 – 28092015 – RADET Bucureşti, care în ultima perioadă își bate joc de consumatori referitor la furnizarea apei calde mnai ales în orele de vîrf, pregătește deja reţeaua de termoficare pentru sezonul rece. Se va proceda, astfel, la încărcarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică, începând cu data de 29 septembrie 2015.

Asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

RADET reamintește că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire si/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.