Acasă Politic București: Deputatul PNL Niculina Mocioi: Victor Ponta spune nu Autostrăzii Oltenia şi...

București: Deputatul PNL Niculina Mocioi: Victor Ponta spune nu Autostrăzii Oltenia şi condamnă întreaga regiune la sărăcie!

DISTRIBUIȚI

139562 – 03092015 – În calitate de deputat, m-am alăturat campaniei ”Autostrada Olteniei”, demarată de europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu, campanie în cadrul căreia participanţii au căzut de acord asupra conţinutului unei scrisori comune, care să fie transmisă la Bruxelles, declară deputatul Niculina Mocioi.

 Prin aceasta, se solicita introducerea în Master Planul General de Transport a unei autostrăzi Craiova-Lugoj, realizarea acesteia reprezentând singura şansă de dezvoltare a regiunii şi  implicit a Gorjului, în lipsa unei infrastructuri moderne, întreaga regiune fiind condamnată la sărăcie. În cadrul acestui demers am transmis o interpelare prim-ministrului Victor Ponta, deputat de Gorj, prin care am solicitat lămuriri privind implicarea Guvernului şi Ministerului Transporturilor în realizarea acestui obiectiv. Din răspunsul primit, spune parlamentarul liberal, observ că Oltenia nu există pe harta României pentru Guvernul Ponta şi asta în contextul în care premierul mai vrea un mandat de parlamentar tot de la Tg Jiu, aşa cum a anunţat recent președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. Din acest răspuns  reiese că, în viziunea Guvernului Ponta, Oltenia nu are nevoie de autostradă ci, cel mult de un drum expres  şi asta, abia după anul 2021. Astfel, ministerul de resort răspunde interpelării motivând: “Construirea Drumului Expres Craiova-Lugoj reprezintă un proiect important pentru Ministerul Transporturilor şi a fost luat în considerare în Master Planul General de Transport. MPGT prevede realizarea Drumului Expres Craiova-Lugoj, în perioada de programare 2021 – 2030”.

”Îi reamintesc domnului Ponta că infrastructura proastă înseamnă lipsă de investiţii şi lipsă de locuri de muncă, iar prin această atitudine nu face decât să lase cu rea-voinţă Oltenia, şi implicit Gorjul, în sărăcie lucie”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.