Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ipocrizie maximă marca Oprescu: ”Delatiunea a ajuns un sport national”

București: Ipocrizie maximă marca Oprescu: ”Delatiunea a ajuns un sport national”

DISTRIBUIȚI

 139628 – 07092015 – Sorin Oprescu a dat sambata un interviu jurnalistei Ioana Raduca, iar aceasta a postat pe site-ul ei un fragment din discutia avuta cu primarul general ce ar fi avut loc cu cateva ore inainte de flagrantul organizat de DNA.

In interviu, edilul reținut spune ca il sperie balanta justitiei si acuza ca delatiunea a ajuns un sport national.

“Nu suntem toti neam de hoti si de derbedei. (…) S-a incetatenit ideea ca toti din administratia locala sunt hoti, toti iau 10%, 15% (…) E prezumtia de nevinovatie, ce sa fac, sa stau toata ziua sa afirm ca nu?”, a spus Oprescu.

“Nu asta ma sperie, ma sperie balanta justitiei, aia legata la ochi. Justitia asta chiar trebuie sa fie oarba si sa nu fie discutabila. (…) vezi de cele mai multe ori ca balanta nu e chiar in echilibru, te sperii, tu ca individ. De ce te sperii? De nesansa, nu ca ai ceva … fiecare om are partea lui ascunsa, fiecare are cate ceva de reprosat, dar de aici si pana la fapte… “, a declarat in interviu Oprescu

“Delatiunea a ajuns un sport national, cozile facute la DNA ca sa aiba ceva de spus, asta mie nu-mi miroase a bine, alunecam acum in partea cealalta”, a acuzat primarul reținut al Capitalei.

„Ieri, la ora prânzului, cu doar câteva ore înainte să fie reţinut sub acuzaţia de luare de mită, am realizat un interviu cu Sorin Oprescu. Era stabilit de acum o lună şi norocul jurnalistului a făcut să fie cea mai recentă declaraţie a primarului. E un interviu despre proiectele din capitală, candidatura la prezidenţiale, şpagă, consilieri arestaţi, familie şi medicină. În lumina ultimelor informaţii, cea mai interesantă parte e cea despre justiţie şi comisioane.Spunea că se teme că balanţa justiţiei nu e echilibrată, că se ştie curat şi doarme liniştit noaptea, dar e speriat de avalanşa de delaţiuni de la DNA… După interviu, a rămas la Mogoşoaia cu mai mulţi oameni din echipa sa. Spre seară, ar fi luat mită.”, scrie Ioana Răduca. – PROMPT MEDIA

foto:ioana.raduca.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.