Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Percheziții de amploare la evazioniști

București: Percheziții de amploare la evazioniști

DISTRIBUIȚI

140152 – 30092015 –  Percheziţii de amploare au loc miercuri dimineaţă la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. Descinderile au loc în Capitală şi în judeţul Alba, iar prejudiciul se ridică la două milioane de euro.

La data de 30 septembrie, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, efectuează 11 percheziții în București și în județul Alba, la sediul și punctele de lucru ale unei societăți comerciale și la șapte persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani”, informează IGPR. În perioada 2013 – 2015, cei în cauză au efectuat mai multe achiziții intracomunitare de animale vii, prin intermediul unor societăți de tip fantomă care nu au fost declarate în totalitate și, prin urmare, nu au fost achitate nici obligațiile fiscale. În felul acesta s-a creat un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro.

Este vorba despre materie primă, în special despre porci vii care au ajuns în abatoarele unei societăți din județul Alba, specializată în procesarea produselor din carne care erau ulterior comercializate la negru prin intermediul unor magazine proprii de prezentare și desfacere. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.