Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PMP, atac dur: Interesul național a devenit interesul penal

București: PMP, atac dur: Interesul național a devenit interesul penal

DISTRIBUIȚI

 139943 – 21092015  – Partidul Mișcarea Populară (PMP) a transmis printr-un comunicat că susținerea pemierului Victor Ponta în fruntea Guvernului ”va transforma România în oaia neagră a Europei”.

”După cum se prefigurează evenimentele, Victor Ponta va rămâne în funcția de premier. Interesul național a devenit interesul penal, în înțelegerea coaliției de guvernare, de protecție a liderilor săi în fața justiției. Liviu Dragnea a declarat că-l susține pe Ponta în funcția de premier. Ca de la penal la penal. Lumea civilizată ne privește cu surprindere, cum de nu pricepem că premierul unei țări europene trebuie să aibă o conduită morală impecabilă, pentru că este cartea de vizită a țării, reprezintă un model pentru milioane de cetățeni și tineri. În țările spre care tindem nu se acceptă așa ceva”, se spune în comunicatul PMP.

PMP susține că la un astfel de nivel de reprezentare nu poate exista prezumția de nevinovăție și că nu există conducători anchetați penal sau trimiși în judecată. În codițiile în care premierul va fi susținut în continuare, România se va transforma în oaia neagră a Europei. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.