Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Tăriceanu nu se dezice de Ponta

București: Tăriceanu nu se dezice de Ponta

DISTRIBUIȚI

 139941 – 21092015  – Călin-Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a declarat, luni, că acuzațiile de corupție aduse premierului sunt ”subțiri” și că moțiunea de cenzură inițiată de PNL este un drept al lor, un drept însă de care liberalii  profită pentru a răsturna actuala guvernare. ”Acuzațiile în cazul premierului sunt subțiri. Premierul nu e acuzat de fapte de corupție care s-au desfășurat în mandatul său. Trimiterea sa în judecată nu e un lucru uzual. Trebuie să acceptăm prezumția de nevinovăție ca și în cazul președintelui, iar cetățenii au ținut cont de acest lucru când l-au ales”, a precizat acesta.

Președintele ALDE a mai precizat că va fi solidar cu partenerii de coaliție și că partidul are toate motivele pentru a acționa în acest sens.

”ALDE are tot interesul să susțină Guvernul și să mergem mai departe, să demonstrăm că ne-am dus angajamentele din 2012. Dacă ne uităm la PSD, cred că refacerea de putere de cumpărare a cetățenilor s-a realizat într-o măsură bună. Din punctul de vedere al liberalilor din ALDE, reușita Codului Fiscal ultraliberal este o contribuție pentru întreprinzători. Avem niște realizări cu care cred că putem cere încrederea cetățenilor”, a mai precizat acesta. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.