Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Polițiștii ilfoveni au atenționat din nou: ”Nu trece dincolo!”

Ilfov: Polițiștii ilfoveni au atenționat din nou: ”Nu trece dincolo!”

DISTRIBUIȚI

 140022 – 23092015 – În zilele de 22 și 23 septembrie a.c., poliţiști din cadrul Serviciului Rutier, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și polițiștii de proximitate din Voluntari au desfășurat activităţi, pe Drumul Național 2, în contextul celor două campanii demarate la nivel național ”Nu trece dincolo” și “Motocicliștii există în trafic”. Scopul activităților a fost combaterea indisciplinei pietonilor și reducerea numărului de accidente rutiere în care aceștia sunt împlicați.

În cadrul acțiunii, polițiștii au împărțit pliante și au purtat discuții participanții la trafic cu privire la traversarea neregulamentară a drumurilor publice și i-au informat pe aceștia despre modalităţile de prevenire a accidentelor rutiere, în care sunt implicați pietonii. Totodată, polițiștii i-au informat pe participanții la trafic că traversarea neregulamentară este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

De asemenea, poliţiştii au acţionat şi în vederea depistării şi sancţionării pietonilor care traversează prin locuri nepermise, dar și conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere, fiind aplicate 60 de sancțiuni participanților la trafic care nu au respectat regimul rutier.

Polițiștii au desfașurat acțiuni în trafic și pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați motocicliști, atât aceștia câr și conducătorii auto fiind informați cu privire la adoptarea unei conduite rutiere preventive.

,,Nu trece dincolo!” este campania Poliției Române pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați pietonii, care se va derula până în luna noiembrie a.c.. Scopul campaniei este prevenirea victimizării pietonilor prin accidente de circulație.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.