Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean Joi, 24 septembrie la Ateneul „Nicolae Bălănescu” – reprezentanții WIROM vor răspunde...

Joi, 24 septembrie la Ateneul „Nicolae Bălănescu” – reprezentanții WIROM vor răspunde nemulțumirilor giurgiuvenilor privind aducţiunea de gaze şi branşamentele la populaţie în municipiul Giurgiu

DISTRIBUIȚI

gazePrimăria Municipiului Giurgiu organizează joi, 24 septembrie, de la ora 17.00, la Ateneul Nicolae Bălănescu, o dezbatere publică cu privire la lucrările de aducţiune de gaze și la branșamentele individuale ale locuitorilor. Prin această întâlnire municipalitatea doreşte să-i pună faţă în faţă pe reprezentanţii WIROM, pe cei ai firmelor autorizate să execute lucrări la reţeaua de gaze  cu cetățenii municipiului,  beneficiarii acestor lucrări dar și cu  reprezentanții Primăriei Giurgiu, cu scopul de a limpezii o serie de probleme reclamate de giurgiuveni.

Pentru operativitate, la adunare sunt aşteptaţi să participe câte unul sau doi reprezentanti de pe străzile unde se execută sau se aşteaptă extinderea reţelei de gaze, cu o statistică a problemelor centralizate de la locuitorii din zona respectivă.
Invitația este deschisă tututor giurgiuvenilor care întâmpină probleme și prin această dezbatere se urmărește informarea cât mai corectă a cetățenilor cu privire la  procedura de lucru, termene de execuţie și costuri.
Aşteptăm să ne scrieți întrebările dumneavoastă, propunerile de discuţie și problemele punctuale cu care vă confruntaţi, pe adresa de email: sesizari@primariagiurgiu.ro, pe pagina oficială de facebook a Primariei Giurgiu, la sediul instituției noastre – Biroul de Relații cu Publicul sau să ni le comunicați la telefonul 0246/ 211 627, int.188, persoana de contact Dana Cîrjaliu.

(Teodora Nicolau)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.