Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean Paul Andreea VASS a explicat jurnaliștilor giurgiuveni de ce vor...

Paul Andreea VASS a explicat jurnaliștilor giurgiuveni de ce vor liberalii ca Victor PONTA să plece din fruntea Guvernului

DISTRIBUIȚI

andreea-paul-vass1Organizația județeană a PNL Giurgiu a organizat luni 21 septembrie în orașul Mihăilești un seminar privind structura programului propriu de guvernare pe teme de agricultură, dezvoltare rurală și silvicultură. La această întâlnire au participat foarte mulți liberali giurgiuveni, printre ei aflându-se Dumitru Beianu, Gheorghe Ștefan, Vasile Mustățea, Florian Nicolae, Noruț Stănișteanu etc., dar și invitați speciali din județul Teleorman și de la nivelul central al partidului Andreea Paul Vass – președintele Comisiei de Mediu și Afaceri.

Co – Președintele Gheorghe Ștefan, amfitrionul întâlnirii, a precizat în deschiderea lucrărilor că la această întâlnire participă și liberali din Teleorman pentru că ambele județe sunt eminamente agricole. Este pentru prima dată când există o strategie a PNL la nivel național de apărare a României pentru perioada 2015 -2019, unde agricultura are o însemnătate deosebită– a spus acesta.

Andeea Paul Vass, care nu se afla pentru prima dată în Giurgiu, a precizat încă din debutul intervenției sale motivul pentru care a venit la această întâlnire de la Mihăilești,  a celor două comisii de agricultură și economie ale PNL, din cele două județe: ”Am venit pentru a transmite giurgiuvenilor un mesaj politic. Azi PNL a depus o Moțiune de cenzură la Parlament intitulată ”Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta”. Moțiunea a fost semnată de 180 de colegi parlamentari, semnatarii  sunt de la PNL dar și din alte formațiuni politice. … De ce am depus moțiunea? Pentru că Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată, iar un premier inculpat nu poate funcționa nici în România, nici în Europa și nici în altă parte a lumii!!! Așa ceva nu s-a mai pomenit până acum! Demisia lui Ponta ar fi fost un gest de salubritate politică, dar el nu are această minimală onoare! În fața acestei situații, noi cei din PNL am considerat că Ponta trebuie să plece din fruntea Guvernului din mai multe motive: un Premier acuzat de fals în înscrisuri nu mai poate semna actele normative ale țării! Un Premier acuzat de evaziune fiscală nu poate gira bugetul țării și taxele românilor! Un Premier acuzat de fapte legate de corupție nu poate garanta un scrutin electoral corect în 2016! Un Premier aflat în fața judecătorilor pentru spălarea banilor nu poate avea pe mână contribuțiile și impozitele plătite de români. … Un astfel de Premier va negocia cu FMI de pe treptele Tribunalului, între două înfățișări!!! În concluzie, guvernarea PSD este blocată! Administrația publică locală este blocată și ea. Relația țării cu partenerii externi este inexistentă! Așadar, plecarea lui Ponta din fruntea Guvernului României este absolut necesară”.

Teodora NICOLAU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.