Acasă Politic Timiș: Moravița, gata să primească 500 de refugiați

Timiș: Moravița, gata să primească 500 de refugiați

DISTRIBUIȚI

139954 – 22092015  –  Cea de-a doua tabara pentru refugiati din judetul Timis a fost amenajata, luni, la Moravita, fiind montate 80 de corturi care vor putea adaposti aproximativ 500 de persoane, dupa ce cu o zi in urma o tabara similara a fost instalata in localitatea Lunga, potrivit Mediafax. La Moravița, pe un teren de opt hectare, pus la dispozitie de catre primarie, au fost montate aproximativ 80 de corturi de la Armata si de la Crucea Rosie, in care vor putea fi adapostite aproximativ 500 de persoane. Tabara este amplasata la iesirea din localitate, pe un izlaz, la doar doi kilometri de punctul de trecere al frontierei cu Serbia si la 200 de metri de drumul care leagă Timișoara de Moravița.Aceasta tabara va avea un centru de comanda, dar si corturi care vor deservi ca sala de mese si depozit pentru alimente.

In localitatea Moravita se afla cel mai mare punct de trecere a frontierei spre Serbia, prima localitate sabeasca dupa vama fiind Varset.

Intre timp, in tabara deschisa duminica in localitatea Lunga, care apartine de comuna Comlosu Mare si unde se afla un punct de trecere al frontierei spre Serbia, au fost trase retelele de utilitati. –  PROMPT MEDIA

 

foto:pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.