Acasă Politic Timiș: Robu, audiat

Timiș: Robu, audiat

DISTRIBUIȚI
Nicolae_Robu

139664 – 08092015  –  Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost audiat, marţi dimineaţa, la sediul Poliției Timiș. Acesta a fost chemat de cei de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice într-un dosar în care se anchetează modul în care s-a realizat recepționarea unui proiect realizat din fonduri europene.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost chemat, marţi, de cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor într-un dosar în care se anchetează modul în care s-a realizat recepționarea proiectului Incuboxx realizat din fonduri europene, potrivit pressalert.ro. Anchetatorii vor să stabilească de ce a fost semnat procesul de recepție a lucrărilor în condițiile în care instalația de răcire a clădirii de sticlă nu funcționează.

Nicolae Robu a intrat în mare viteză în sedul poliției Timiș pentru a fi audiat în calitate de președinte al comisiei de recepție. De asemenea, la sediul Poliției Timiș au ajuns și alți membri ai comisiei de recepție: Culiță Chiș șeful Direcției Tehnice din PMT, Ciprian Cădariu arhitect-șef al PMT, Martin Staia fost șef al Direcției de Patrimoniu și Ciurariu Sorin, șeful Direcției de Urbanism.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judectoria Timișoara este cel care l-a audiat pe Robu într-un dosar în care este începută urmărirea penală in rem pentru abuz în serviciu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.