Acasă Economie Vaslui: 2,4 kg de chihlimbar ascunse într-un Volkswagen Touareg

Vaslui: 2,4 kg de chihlimbar ascunse într-un Volkswagen Touareg

DISTRIBUIȚI

139759 – 14092015  –   În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din poliţiști de frontieră şi inspectori vamali a descoperit 2.400 grame de chihlimbar, ascunse sub bancheta din spate a unui Volkswagen Touareg.

În ziua de 11 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, pe sensul de intrare în ţară din P.T.F.Albiţa/judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în România, W.Q., cu cetățenie chineză, în vârstă de 43 de ani. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţiști de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunsă într-o pungă de plastic aflată sub bancheta din spate a autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea de 2.400 grame de chihlimbar .

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului cu amendă în valoare de 3.000 lei şi reţinerea întregii cantităţi de chihlimbar, în valoare totală de 12.000 lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.