Acasă Sud-Est Braila Brăila: Festivalul Internațional de Jazz ”Johnny Răducanu” are premii de 15.000 de...

Brăila: Festivalul Internațional de Jazz ”Johnny Răducanu” are premii de 15.000 de euro

DISTRIBUIȚI

 Festivalul Internațional de Jazz ”Johnny Răducanu”140566 – 16102015 Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Jazz ”Johnny Răducanu” se deschide, vineri seara, la Casa Tineretului din Brăila, în cele trei seri urmând să evolueze concurenți și grupuri din România, Republica Moldova, Bulgaria, Olanda, Rusia, Portugalia, Italia, Spania, Austria și Anglia.

Festivalul are premii în valoare de peste 15.000 de euro, respectiv Trofeul Johny Răducanu – 5.000 euro, Premiul pentru Cel mai bun solist instrumentist – 2.500 euro, Premiul pentru Cel mai bun solist vocal – 2.500 euro, Premiul pentru Cea mai bună formație – 3.000 euro și Premiul pentru cel mai promițător tânăr interpret – 2.500 euro.

Festivalul este organizat în scopul omagierii ilustrului brăilean Johnny Răducanu, a perpetuării operei sale, a personalității sale artistice distincte. Marea sa dragoste pentru orașul natal, Brăila, întrecută doar de dragostea pentru muzica, atenția acordată constant tinerilor creatori sau interpreți de jazz vor fi celebrate anual și in acest mod. Festivalul concurs este un eveniment anual, competitiv, organizat de Consiliul Județean Brăila, Centrul de Creație, și are drept scop descoperirea și promovarea noilor talente interpretative. – PROMPT MEDIA

foto:e-stireazilei.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.