Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Chiar a venit toamna!

București: Chiar a venit toamna!

DISTRIBUIȚI

 140404  – 09102015 – Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de ploi și ninsori, valabil în jumătate din țară, de sâmbătă până luni. Astfel, de sâmbătă, de la ora 16.00, până duminică, la ora 10.00, vor fi precipitaţii în toată ţara, mai ales în jumătatea sudică şi în zonele de munte. În Banat, Oltenia, nordul Munteniei, se vor cumula cantităţi de apă de 20-25 l/mp şi izolat, îndeosebi în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, peste 40-50 l/mp. La munte, la peste 1800 m, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Atenționarea de cod galben se va extinde în perioada 11 octombrie, începând cu ora 10.00, până pe 12 octombrie, ora 18.00. În zona Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala şi în zonele montane înalte din restul ţării, în jumătatea de nord a Moldovei şi trecător în estul şi sud-estul Transilvaniei.

Și procesul de răcire se va accentua, iar vremea va deveni deosebit de rece în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.