Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Din nou percheziții în penitenciar

București: Din nou percheziții în penitenciar

DISTRIBUIȚI

 perchezitii_penitenciare140762 – 27102015 –  Marți dimineața, peste 500 de poliţişti, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat patru percheziţii în municipiul Bucureşti şi într-un penitenciar din Giurgiu, la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda accidentul. Au fost puse în executare 58 de mandate de aducere.

La data de 27 octombrie a.c., peste 500 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pun în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi unul într-un penitenciar din judeţul Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin metoda accidentul.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 – 2015, persoanele vizate ar fi înşelat mai mulţi cetăţeni români. Acestea şi-ar fi asumat calităţi false şi ar fi pretins persoanelor vătămate diferite sume de bani, invocând implicarea celor apropiaţi în accidente de circulaţie soldate cu victime umane.Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 100.000 de euro. De asemenea, urmează să fie puse în executare 58 de mandate de aducere, iar cei în cauză vor fi conduşi, pentru audieri, la sediul Secţiilor 22 şi 25, din Capitală. La activitate participă şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor Călăraşi, Ilfov şi Giurgiu. –  PROMPT MEDIA

foto:ziuanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.