Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dragnea, premier

București: Dragnea, premier

DISTRIBUIȚI
liviu-dragnea

140193 – 01102015 –  Liviu Dragnea nu exclude că ar fi interesat de funcţia de prim-ministru, dar spune că obiectivul său este ca PSD să câştige alegerile locale şi parlamentare, informează B1 TV. Liderul social-democraţilor a mai declarat că s-ar înţelege cu preşedintele Iohannis, pe care îl vede capabil să pună punct scandalurilor de pe scena politică.

”Obiectivul meu pentru anul 2016, sau unul dintre obiective, este pregătirea partidului pentru cele două scrutine importante alegerile locale şi alegerile parlamentare”, a declarat Dragnea în cadrul unui interviu televizat. Întrebat dacă după anul 2016 este interesat de funcţia de prim-ministru, liderul interimar al PSD a răspus: ”Nu ştiu, să ajungem acolo, deci nu o să spun că mă interesează, nici nu o să spun că nu mă interesează”. Dragnea a vorbit şi despre cum va arăta relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Am o aşteptare. Cred că are un potenţial de bună-credinţă, cred că are un un potenţial de a reuşi să închidă războiul politic în România. Dumnealui decide dacă îl foloseşte sau nu. Din partea mea şi acum şi dacă voi fi ales preşedintele PSD este deschidere maximă atât faţă de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi faţă de opoziţie”, a mai spus Liviu Dragnea. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.