Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Întâlnire UNTRR – CNADNR pe tema rovinietei

București: Întâlnire UNTRR – CNADNR pe tema rovinietei

DISTRIBUIȚI

 140439  – 12102015 –. Reprezentanții Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) au avut luni, 12 octombrie 2015, o întâlnire cu oficialii CNADNR în vederea clarificării și găsirii unor soluții pentru plata rovinietei prin terminalele/mașinile automate de procesare plăți numerar/electronice neasistate.

În cadrul întâlnirii, CNADNR s-a arătat deschisă în a purta un dialog cu reprezentanții UNTRR, a luat act de clarificările prezentate de UNTRR și a constatat lacunele legislative actuale, urmând să înteprindă toate măsurile necesare pentru a alinia vânzarea de roviniete la noul mod de comerț la distanță, care nu presupune interacțiunea directă cu personalul distribuitorilor autorizați.

Uilizatorii vor putea cumpăra în continuare roviniete la toate terminalele/mașinile automate de procesare plăți numerar/electronice neasistate. Măsura vine în beneficiul a peste 500.000 de români care au ales în ultimul an să-și achiziționeze roviniete prin intermediul a 3.000 terminale. . PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.