Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Primarul Ştefănel Dan Marin își asumă eventuala creștere de preț a...

București: Primarul Ştefănel Dan Marin își asumă eventuala creștere de preț a gigacaloriei

DISTRIBUIȚI

Ştefănel Dan Marin140203 – 01102015 –  Primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a declarat în cadrul şedinţei CGMB de miercuri că nu se pune problema dacă creşte sau nu preţul gigacaloriei, deoarece îşi va asuma ca diferenţa de preţ cauzată de preţul gazelor, energiei să fie suportat de Primăria Municipiului Bucureşti.

”Riscurile de a creşte preţul gigacaloriei sunt strict legate de riscul de a creşte preţul factorilor care influenţează gigacaloria. Problema nu se pune dacă creşte sau nu gigacaloria, pentru că îmi voi asuma ca diferenţa de preţ care se regăseşte din cauza preţului gazelor, energiei să o suportăm noi, Primăria. Deci, în acest moment, dacă gicacaloria îmi va creşte cu un procent de 5%, acel procent va fi suportat de Primărie”, a spus Ştefănel Dan Marin, citat de Agerpres.

El a menţionat că Primăria Capitalei îşi va permite să suporte această diferenţă de preţ. Întrebat cum va stabili suma pe care o va acorda RADET, primarul general interimar a precizat că este interesat să dea cât îşi permite, fără a crea dezechilibre, iar toţi creditorii cu care se află contul escrow să poată să îşi primească banii. ”Nu vreau să las RADET cu poprire de cont 100%. Nu se pune problema salariilor, pentru că la acel cont escrow se ridică poprirea doar în ziua de salariu, ca angajaţii să îşi ridice salariile. În ceea ce priveşte partea de reparaţii o poprire de 100% ne va duce în situaţia în care la iarnă sau pe la începutul primăverii, în urma diverselor avarii ce pot apărea, să nu existe bani pentru reparaţii”, a declarat Ştefănel Dan Marin. –  PROMPT MEDIA

foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.