Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD trage de UNPR

București: PSD trage de UNPR

DISTRIBUIȚI

140250  – 05102015 –  Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că cel mult până la data de 1 decembrie se va lua o decizie cu privire la posibilele alianțe electorale, precizând că majoritatea membrilor din teritoriul consideră că ar trebui făcută o alianță cu UNPR.

”Posibilele alianțe pe care le putem face trebuie să le stabilim până la 1 decembrie, maximum 1 decembrie. Nu putem depăși 1 decembrie pentru că trebuie să ne stabilim totuși candidații pentru fiecare localitate. Cred că avem suficient timp – o lună, o lună și jumătate este suficient timp”, a declarat Dragnea.

”A contat foarte mult pozița UNPR la acesta moțiune de cenzură, în condițiile în care o lungă perioadă de timp presa și opoziția dădeau ca sigură ieșirea UNPR din coaliție și votarea moțiunii de cenzură. Faptul că UNPR a stat lângă noi rezistând la toate aceste presiuni și promisiuni a contat foarte mult. Mulți colegi din teritoriu spun că este bine că este bine să facem alianță cu UNPR, adică alianța de centru-stânga să fie repusă pe tapet, să redevină funcțională”, a mai spus Dragnea.

Este greu de spus însă dacă PSD va ceda cererilor UNPR, mai ales că partidul condus de Gabriel Oprea va dori să aibă, în viitorul Parlament, cel puțin 60 de locuri, cu toate că din 2016 Legislativul va avea cu 100 de locuri mai puțin.­–  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.