Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: RADET primește bani din nou. Îi va cheltui tot pe lefurile...

București: RADET primește bani din nou. Îi va cheltui tot pe lefurile și-așa grase?

DISTRIBUIȚI

 140535 – 15102015 – Conducerea Primăriei Capitalei a rectificat bugetul în scădere cu 240 milioane lei. Domeniile de unde se taie bani sunt, printre altele, transportul, dezvoltarea, mediul şi învăţământul.

Bugetul PMB pe anul 2015 este de 4,18 miliarde lei. Din aceasă sumă se scade rectificarea, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe site-ul Municipalității. De la protecția mediului se vor tăia 109 milioane lei, de la învățământ 19 milioane lei, de la transporturi 50 milioane lei, de la dezvoltare  62 milioane lei, de la Administrația Străzilor se taie 18 milioane lei, de la Cimitire 26 milioane lei. Bani în plus vor primi Administrația Lacuri Parcuri și Agrement – 11 milioane lei, și Clubul Sportiv Municipal – 14 milioane lei.

Subvenția la RADET va fi suplimentată cu 50 milioane lei, iar pentru majorarea salariilor funcționarilor din primărie se aloca circa patru milioane lei.

De precizat că RADET se vaită permanent că nu are bani, dar are în schimb, de la mic la mare, funcționari care primesc lefuri de multe mii de lei. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.