Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Videanu dă din nou cu subsemnatul

București: Videanu dă din nou cu subsemnatul

DISTRIBUIȚI

 adriean videanu140739 – 26102015 – Fostul ministru Adriean Videanu a ajuns luni la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar în care este anchetat omul de afaceri Ioan Niculae, informează B1 TV. ”Am fost chemat în calitate de martor într-un dosar despre care nu știu nimic”, a declarat Videanu la sosirea la DNA.

În acest dosar, procurorii DNA au făcut în ultima perioadă mai multe percheziții la domiciliul lui Ioan Niculae și la firmele lui, de unde au fost ridicate documente. În acest caz, prejudiciul este estimat la aproximativ două milioane de euro. Este vorba despre fapte de evaziune fiscală, comise între anii 2008 – 2009. Ioan Niculae este acuzat că ar fi intervenit la funcționari publici și la înalți demitari pentru a se da o ordonanță de urgență pentru obținerea de subvenții pentru îngrășăminte.

Tot luni a fost audiat la DNA, în același caz, fostul secretar de Stat în Ministerul Economiei, Claudiu Constantin Stafie, care nu a dorit să facă precizări în fața jurnaliștilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.