Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Votul prin corespondență, la final

București: Votul prin corespondență, la final

DISTRIBUIȚI

 Dragnea140745 – 26102015 –  Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat în urma ședinței Biroului Permanent Național (BPN) că legea votului prin corespondență va intra miercuri în vot final, urmând ca apoi să plece spre promulgare la președintele Klaus Iohannis.

Legea votului prin corespondență, așa cum am anunțat, miercuri va intra în vot final, va fi adoptată în forma aprobată de Comisia Specială. Va pleca spre promulgare la președinte și va putea intra în vigoare așa încât și cetățenii din afara țării să aibă aceleași condiții de a se prezenta la vot ca cei din țară, a declarat Dragnea.

Un alt subiect abordat în ședința BPN a fost cererea Parchetului privind ridicarea imunității a Elenei Udrea. ”Poziția partidului e clară, vom vota pentru aprobarea acestei cereri”, a precizat Dragnea.

Referitor la autostrada Sibiu-Orăștie, liderul PSD a precizat că Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a avut o scurtă informare în cadrul ședinței despre acest lucru. ”Ne-a spus că a fost un complex de erori din 2007, la studiul de fezabilitate, greșeli de proiectare. Ne-a mai informat că a dispus o anchetă din partea corpului de control și i-am solicitat să organizeze o conferință de presă cât de curând pentru a explica public ce măsuri va lua în continuare. Ne-a informat că reparația o va suporta antreprenorul general”, a mai spus Dragnea, citat de B1.ro. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.