Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureștui: Ministerul Sănătății, executat silit

Bucureștui: Ministerul Sănătății, executat silit

DISTRIBUIȚI

140287  – 06102015 –  Ministerul Sănătăţii este executat silit în dosarul incendiului de la Maternitatea Giuleşti. Ministerul trebuie să plătească despăgubiri familiilor bebelușilor care au murit în incendiul de la Giulești de acum cinci ani.

Ministerul Sănătății ar fi trebuit să plătească a 12-a parte din suma de aproximativ patru milioane de euro, stabilită de instanță pentru despăgubirea familiilor implicate în incendiu. La sediul instituției a ajuns avocatul uneia dintre familiile afectate în incendiu, care a precizat că ministerul ar fi trebuit să transmită o listă a bunurilor care ar putea fi executate. Totodată, aici au ajuns și executorii judecătorești care vor identifica anumite bunuri în vederea confiscării lor pentru recuperarea sumelor de bani pe care instanța le-a acordat familiilor prin decizie definitivă.
Pe de altă parte, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susțin că nu e corect ca ei să plătească suma integrală și vor contesta decizia.

În august 2010, un incendiu a izbucnit la Maternitatea Giulești din Capitală, soldat cu moartea a șase bebeluși și rănirea gravă a altor 12 copii. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.