Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean Favoritele merg mai departe în prima etapă a Cupei României

Favoritele merg mai departe în prima etapă a Cupei României

DISTRIBUIȚI

porti_fotbalJoi, 7 octombrie, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, a programat prima etapa a fazei judeţene a Cupei României la fotbal, ediţia 2016-2017. Pe terenul din Bolintin Vale, echipa locala FC., a întâlnit pe Zmeii Ogrezeni. Echipa oaspete, antrenata de Gheorghe Georgel, a reuşit să învingă cu scorul de 3-1, la pauza 1-1, în timp regulamentar, formaţia de liga a V-a, FC Bolintin Deal. Pentru echipa vizitatoare golurile au fost marcate de Costel Raicu în min.15 şi Ionuţ Marin în minutele 72 si 81, pentru gazde marcând E. Voicu în min.28 din penalty. Din păcate, jucătorii gazdă au avut o evoluţie slabă pe parcursul primei reprize şi finalul celei de-a doua reprize. Cu un joc la întâmplare şi cu o apărare greoaie, fotbaliştii din Bolintin Deal nu au putut mai mult.

“O victorie meritată, un meci în care noi am dominat şi ne-am creat câteva ocazii bune de gol, dar din păcate am reuşit să marcăm doar 3 goluri. Nu doream 120 de minute, pentru că sâmbăta avem un meci greu cu AS Buturugeni”, a declarant după meci, antrenorul celor din Ogrezeni Gheorghe Georgel. În urma acestui rezultat, Zmeii Ogrezeni s-a calificat pentru etapa a II-a a Cupei României, faza pe judeţ.

Iată toate rezultatele obţinute în partidele disputate miercuri, 7 octombrie, în prima fază a Cupei României, în judeţul Giurgiu:

– Giganţii Vărăşti – Progresu Vl Dragului: 4-4 (3-4 după penalty)

– AS Energia Remuş – Dunărea Giurgiu: 1-9

– Săbărelul Ciocoveni – Arsenal Malu: 2-4

– AS Scărişoara – Real Colibaşi: 2-4

– Viitorul Letca Nouă – Petrolul Roata: 1-5

– Viitorul Putineiu – Argeşul Mihăileşti: 0-2

– Viitorul Puieni – AS Mihai Bravu: 4-3

– Unirea Joiţa – Avântul Floreşti: 1-2

– FC Bolintin Deal – Zmeii Ogrezeni: 1-3

– Unirea Izvoarele calificată direct în etapa următoare.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.