Acasă Presa Locala Jurnal Giurgiuvean În Cartierul ISTRU se vor construi alte 20 de locuințe sociale. Din...

În Cartierul ISTRU se vor construi alte 20 de locuințe sociale. Din ce surse vor fi ridicate…

DISTRIBUIȚI

blocuriPână în data de  15 octombrie 2015, a declarat primarul Nicolae Barbu într-o conferință de presă la Primăria Giurgiu,  vor începe lucrările de construcție a 20 de locuințe sociale în Cartierul Istru.

Avem pentru construcția acestor  locuințe sociale fondurile necesare. 80% din aceste fonduri provin din surse proprii ale Primăriei Giurgiu și 15 miliarde de lei vechi de la Guvernul României. Suntem deja în faza de licitație și sper ca între 15 -18 octombrie să dăm ordinul de începere a lucrărilor de construcție, pentru care numai în 2015 Primăria investește 17 miliarde de lei. Tot proiectul are o valoare maximă de 47 de miliarde de lei, iar lucrările vor fi gata în primăvara lui 2016. Vor fi numai apartamente sociale cu câte 2 și 3 camere”, a precizat  primarul Nicolae Barbu.

Heliade CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. E cacealma in fata. Constitutia zice: (3) Parlamentul nu poate fi divzaolt een ultimele 6 luni ale mandatului Preşedintelui Rome2niei şi nici een timpul stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgenţă. Traian Basescu este deja in acele ultime 6 luni de mandat, si tot in aceeasi situatie se va afla si pe 7 Decembrie, ba chiar si pe 10 Decembrie.Si chiar daca prin absurd CCR ar contrazice CCJ, practic tot nu o poate face, deoarece dizolvarea Parlamentului implica organizarea de alegeri anticipate, ceea ce implica ramanerea cu guvern interimar pana la acestea, ceea ce implica blocarea oricarei forme de comunicare cu FMI pentru luni de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.