Acasă Externe Roma: Președintele CCIRO Italia, premiu de excelență la Primul Congres de Diplomație...

Roma: Președintele CCIRO Italia, premiu de excelență la Primul Congres de Diplomație Bilaterală

DISTRIBUIȚI

congres-diplomatie-economica1-cciro-italia140246  – 05102015 –  Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României în Italia (CCIRO Italia) a primit o distincție în cadrul Primului Congres de Diplomaţie Economică Bilaterală al Uniunii Internaţionale a Camerelor Bilaterale de Comerţ şi Industrie (IUBCCI), desfășurat în 30 septembrie 2015 la Palatul Parlamentului din București. Eugen Terteleac a primit Premiul de Excelență pentru „eforturi deosebite pentru dezvoltarea diplomației economice” (EXCELLENCY AWARD for outstanding eforts to develop economic diplomacy).

Congresul a marcat deschiderea oficială a activităţii, la nivel internaţional, a acestei organizații și2congres-diplomatie-economica1-cciro-italias-a bucurat de participarea unor lideri politici şi a unor importanţi oameni de afaceri.

International Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry (IUBCCI) a fost înființată în Statele Unite ale Americii și reunește întregul sistem al camerelor de comerț bilaterale, precum și Uniunile și Federațiile acestora sau Joint Business Councils, având ca misiune promovarea comerțului internațional și a investițiilor bilaterale, a diplomației economice bilaterale și crearea unei mentalități unitare din această perspectivă.

Totodata, în cadrul evenimentului, Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România (UCCBR) a sărbătorit împlinirea a 20 de ani de activitate. Având în vedere că paternitatea ideii de înființare a IUBCCI a aparținut Prof. univ. dr. Nasty Vladoiu, Președintele UCCBR, ales de asemenea și Chairman al IUBCCI, s-a considerat de bun augur organizarea celor două evenimente împreună.­ –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.