Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Comasarea alegerilor nu va mai figura în programul de guvernare

București: Comasarea alegerilor nu va mai figura în programul de guvernare

DISTRIBUIȚI

141167 – 17112015 –  Comasarea alegerilor nu va mai figura în programul de guvernare prezentat marți în Parlament, a declarat premierul desemnat, Dacian Ciolos adăugând că documentul programatic va fi adaptat în funcție de discuțiile finale pe care le poartă cu grupurile politice.

”Programul de guvernare are o parte fixă, care este cea constituită din acele 12 priorități pe care ni le asumăm direct, ca atare. Și are o parte – în stadiul actual adaptabilă, pentru că miniștrii se duc în comisiile de specialitate, eu am discuții cu grupurile politice. Și așa cum v-am spus, în perioada următoare, o să venim cu proiecte mai concrete pe fiecare sector în parte în funcție și de susținerea pe care o putem constata. Da, o să fie scoasă (varianta cu comasarea alegerilor – n.r.). Deci programul de guvernare va fi adaptat în funcție de aceste discuții”, a explicat premierul desemnat, luni, la Parlament.

El a precizat, potrivit agerpres.ro, că a elaborat un program de guvernare în patru zile, fără să aibă miniștri la dispoziție cu care să se consulte. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.