Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Demisia lui Ponta, cadoul lui Băsescu

București: Demisia lui Ponta, cadoul lui Băsescu

DISTRIBUIȚI

basescu140916 – 04112015  – Fostul președinte Traian Băsescu a făcut dezvăluiri despre viitorul politic al lui Victor Ponta și a prezentat ce anume va duce la încheierea carierei politice a premierul. Băsescu a declarat, într-o intervenție telefonică la B1 TV, că ”era necesar gestul lui Ponta”.

”Este un mare cadou pentru Romania (n.r. demisia lui Ponta). Ma bucur ca a coincis cu ziua mea. Eu nu pot sa urasc oamenii…n-am ramas cu un resentiment major fata de Ponta. Sustin ca odata cu plagiatul consolidat cu trimiterea in judecata, nu trebuia sa mai fie prim-ministrul Romaniei. Este un cadou facut Romaniei. El trebuia sa faca actiunea asta de mult”, a declarat Băsescu. ”Eu nu am spus că este o varianta viabilă (n.r. numirea lui Predoiu la conducerea Guvernului). Eu am spus că există un angajament public. Daca va fi nevoit sa treaca, va decide presedintele. Eu cred ca are variante, inclusiv sa-si aduca propriul guvern”, a spus Băsescu.

Fostul președinte consideră că viitorul carierei politice a lui Victor Ponta va fi decis de modul în care social-democratul își va rezolva problemele cu justiția. Întrebat dacă Ponta va renunța la politică, fostul președinte a spus clar: ”Nu”. ”Daca merge in instanta si castiga procesul, nu cred ca se va incheia. Daca il va pierde, s-a incheiat. Cei care fac analize de securitate stiu daca in strada se va mai iesi. Cele doua solicitari au fost acoperite. Îsi va depune mandatul Ponta si asta implica si plecarea din functie a lui Oprea”, a explicat fostul șef al statului. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.