Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Generalul Frank Grass, primit de Klaus Iohannis

București: Generalul Frank Grass, primit de Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

 Iohannis - Frank Grass141390 – 27112015 – Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit vineri, 27 noiembrie a.c., pe șeful Gărzii Naționale a Statelor Unite ale Americii, generalul Frank Grass, cu ocazia vizitei acestuia în România.

În cadrul discuțiilor, au fost reiterate disponibilitatea și interesul reciproc pentru continuarea tendinței ascendente a cooperării bilaterale româno-americane în domeniul securității și apărării, prin promovarea și extinderea proiectelor comune aflate în derulare, subsumate Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii.

De asemenea, au fost discutate aspecte privind evoluțiile înregistrate în Afganistan și regiunea Balcanilor de Vest, precum și importanța strategică a bunelor relații dintre România și Statele Unite ale Americii în mediul actual de securitate din Sud-Estul Europei.

În acest context, președintele Klaus Iohannis a reconfirmat angajamentul ferm al României privind continuarea participării la misiunile desfășurate în comun de forțele armate naționale și cele ale Statelor Unite ale Americii, inclusiv cele din cadrul Gărzii Naționale, în Afganistan și regiunea Balcanilor de Vest. De asemenea, a fost evidențiată excelenta cooperare dintre armatele celor două state. – PROMPT MEDIA

foto:presidency.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.