Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Înțelepciunea lui Cioloș

București: Înțelepciunea lui Cioloș

DISTRIBUIȚI

 Dacian Cioloș141267 – 23112015 –  Majorarea salariilor tuturor bugetarilor este incertă, prim-ministrul Dacian Cioloș atrăgând atenția că aceste creșteri trebuie să fie meritate.

Şeful Executivului spune că nu exclude nici varianta subțierii aparatului bugetar pentru a putea mări salariile ”meritoșilor”. Guvernul vrea să păstreze o mare parte dintre măsurile promise de fostul Cabinet, dar nu pe cele care au un simplu caracter populist, fără a avea sustenabilitate.

”Creșterile salariale sunt necesare în multe domenii. După părarea mea sunt necesare și creșterile salariale, dar și reforme în sectorul respectiv. Oricum, intenția nostră este, în masura în care va fi posbil, să păstrăm aceste creșteri salariale care au fost decise deja de parlament și legile promulgate”, a spus Cioloș. ”Dacă vrei salariu mai mare trebuie să demonstrezi că meriți acel salariu. Dacă găsim o modaliate prin care și gradul de salarizare să fie legat de performanță atunci cred că e simplu, cei care vor să aibă un salariu mai mare pentru că vor să progreseze în carieră vor trebui să demonstreze că pot să facă acest lucru. Dacă nu, sigur se pot găsi posbilități de muncă și în altă parte, dar cred că administrația trebuie să demonstreze că poate fi eficentă. (…) Și că în administrație se poate câștiga eficient dacă este performanță”.

Premierul vrea ca până la 10 decembrie Guvernul să finalizeze proiectul de buget ca să-l trimită spre Parlament pentru dezbatere și aprobare. –  PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.