Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Iohannis nu se va implica în construirea unui ”partid prezidențial”

București: Iohannis nu se va implica în construirea unui ”partid prezidențial”

DISTRIBUIȚI

 Andrei Muraru141307 – 24112015 – Consilierul prezidențial Andrei Muraru, șeful Departamentului Relații cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă din cadrul Administrației Prezidențiale, a vorbit astăzi, în emisiunea ”24 de minute”, de la Digi24, despre primul an de mandat al lui Klaus Iohannis. Acesta a spus că, în opinia sa, Klaus Iohannis nu va deveni un președinte jucător nici acum, când are parte de susținerea Guvernului. Muraru crede că președintele nu s-ar implica în construirea unui ”partid prezidențial”, ci își va respecta rolul așa cum prevede Constituția.

De asemenea, consilierul prezidențial a precizat că șeful statului, de Ziua Națională a României, va fi la București, unde va participa la parada militară, va decora personalități și se va adresa națiunii.

Despre programul zilnic al președintelui, oficialul de la Cotroceni a spus: ”Președintele are un program foarte riguros. Ajunge între 8.30 și 9.00 la birou și pleacă după ora 20.00. Sunt zile în care efectiv nu poți să comunici pe telefon pentru că președintele are întâlniri și din jumătate în jumătate de oră și așa este și la Palatul Elysee și la Casa Albă”. – PROMPT MEDIA

foto:romaniatv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.