Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Mama și fiul au încercat să mituiască un polițist cu 100...

București: Mama și fiul au încercat să mituiască un polițist cu 100 de lei

DISTRIBUIȚI

 MI_luare mita141309 – 24112015 – Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție Bucureşti – Ilfov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au procedat ieri, 23 noiembrie a.c., la prinderea în flagrant-delict două persoane (mamă și fiu) care au încercat să mituiască un polițist.

Potrivit unui comunicat de presă, ”beneficiind de sprijinul moral al mamei sale”, un individ a dat mită 100 de lei unui agent de poliție din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră pentru a nu-i lua permisul pentru 30 de zile.

În urma unui apel primit la linia verde anticorupție 0800.806.806 în cursul zilei de 23 noiembrie, DGA a fost sesizată de doi polițiști de la Rutieră, aceștia povestind evenimentul respectiv. Cei doi au oprit în trafic individul respectiv, care a trecut pe culoarea roşie a semaforului la intersecţia B-dul Corneliu Coposu cu B-dul IC Brătianu din Capitală. Mama și fiul sunt acum cercetați penal sub control judiciar. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.