Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Numărul decedaților în urma tragediei de la Colectiv a ajuns la...

București: Numărul decedaților în urma tragediei de la Colectiv a ajuns la 32

DISTRIBUIȚI

lumanari140871 – 03112015  –  O tanara de 27 de ani a murit marti dimineta la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala urcand bilantul mortilor in incendiul de la clubul Colectiv la 32. Fata avea arsuri pe mai mult de 50% din suprafata corpului si pe caile respiratorii, transmite Digi24.

Aceasta noua victima avea arsuri de gradele 3 si 4,iar medicii au fost rezervati in ceea ce priveste evolutia starii ei de sanatate inca de la internare, a explicat dr. Fiorella Mitoiu, purtator de cuvant la Spitalul Sf. Pantelimon. Inca doi pacienti sunt in stare grava, cu arsuri de gradul 3 si 4 si cu arsuri de cai respiratorii, la acelasi spital, a mai spus sursa citata.

130 de persoane sunt inca internate in stare grava la spitale din Bucuresti, aproape 90 de pacienti sunt in stare critica. Bilantul victimelor poate sa creasca in orice moment si chiar s-ar putea dubla au avertizat zilele trecute medicii. Ei au explicat ca pentru cei care au arsuri pe caile respiratorii perioada critica este 3 – 5 zile. –  PROMPT MEDIA

foto:zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.