Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Paleologu despre majorarea salariilor bugetarilor: ”PSD și-a adus la balcoane batalioane...

București: Paleologu despre majorarea salariilor bugetarilor: ”PSD și-a adus la balcoane batalioane de scandalagii”

DISTRIBUIȚI

Printre sindicaliștii de la balcon s-au aflat și angajați ai Parlamentului141089 – 12112015  –  Și deputatul PNL TTheodor Paleologu a criticat majorarea salariilor bugetarilor votată în Camera Deputaților în cursul zilei de miercuri. ”Nu am votat majorarea salariilor bugetarilor cu 10% de la 1 decembrie, măsură demagogică și nesustenabilă luată de Victor Ponta înainte de a-și da demisia. Mai grav, sistemul electronic de vot al Camerei Deputaților nu funcționa, așa că voturile contra nu au fost numărate corect, PSD-ul și-a adus la balcoane batalioanele de scandalagii, iar Rovana Plumb ne-a oferit un odios recital de răcnete de activistă de partid. Nu am înțeles atitudinea echivocă și bleagă a partidului liberal”, a scris Paleologu pe Facebook.

În afară de Paleologu, liberalii au votat proiectul de lege după ce, inițial, aceștia au anunțat că se opun. Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că această mărire de salarii este necesară. ”Mărirea este necesară. Din păcate ea nu se realizează în cadrul legii salarizării în domeniul bugetar așa cum s-a angajat PSD de foarte multă vreme. Vom vedea în ce măsura noul guvern încadrează în noul buget și această prevedere legislativă.”

În timpul votului din Parlament, câteva zeci de sindicaliști și-au declarat nemulțumirea la balcoanele rezervate publicului. Aceștia i-au huiduit pe liberalii care s-au opus măsurii PSD.

Există voci care susțin că printre sindicaliști se aflau și mulți angajați ai Camerei Deputaților care, în mod normal, nu aveau ce căuta acolo, mai ales că erau în timpul serviciului. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.