Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ploi, zăpadă și polei în aproape toată țara

București: Ploi, zăpadă și polei în aproape toată țara

DISTRIBUIȚI

cod galben141389 – 27112015 – Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben ploi insemnate cantitativ, ninsori, strat consistent de zapada si polei, valabil de vineri, ora 18.00, pana sambata ora 12.00. In intervalul mentionat in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei si a Dobrogei si in sudul Moldovei vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie, iar cantitatile de apa vor depasi 20…25 l/mp si izolat 40…50 l/mp.

Precipitatii mixte se vor semnala in Banat, precum si in zona Carpatilor Orientali, in vestul si nordul Moldovei si local in Transilvania, unde se va forma polei.

In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada consistent. In regiunile sudice si sud-estice, dar si pe crestele montane, vantul va avea intensificari temporare, cu rafale ce vor depasi local 55…65 km/h.

In dupa-amiaza zilei de 28 noiembrie si in noaptea de 28/29 noiembrie precipitatiile se vor semnala pe arii mai extinse in regiunile intracarpatice si vor fi sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, mai noteaza ANM. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.