Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD ia în calcul intrarea în Opoziție

București: PSD ia în calcul intrarea în Opoziție

DISTRIBUIȚI

psd141040 – 10112015  –  PSD ia în calcul intrarea în Opoziție, spun surse de la vârful formațiunii, și mizează pe un front comun cu UNPR în Parlament, front care va face imposibila funcționarea unui guvern de tehnocrați. În același timp, toate eventualele blocaje vor fi decontate de Klaus Iohannis care si-a asumat solutia tehnocratilor, spun sursele citate.

Teoria PSD-iștilor este următoarea: Pasul 1: Coalitia PSD-UNPR-ALDE ramane pe pozitii si refuza Guvernul de tehnocrati propus de Klaus Iohannis. Pasul 2: Primul premier propus de Iohannis cade in Parlament. Pasul 3: Al doilea premier trece in Parlament pentru a nu se ajunge la anticipate. Pasul 4: Toate proiectele din Parlament trebuie negociate cu PSD in Parlament. Astfel Coalitia PSD-UNPR-ALDE sta in Opozitie dar fara ea nu se face nimic in Camera Deputatilor si in Senat.

Totul depinde de cum va juca UNPR. Daca Gabriel Oprea accepta propunerea lui Klaus Iohannis pana la capat, atunci PSD intra total in Opozitie dar poate inca miza pe ajutorul punctual al UNPR la unele proiecte in Parlament si tine in sah guvernul de tehnocrati. – stiripesurse.ro – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.