Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Război UNPR – PNL la Capitală

București: Război UNPR – PNL la Capitală

DISTRIBUIȚI

 Marin Ştefănel Dan141146 – 16112015 –  Primarul interimar al Capitalei, uneperistul Ştefănel Dan Marin, a anunţat că va cere revocarea membrilor Consiliului de Administraţie al RADET şi numirea unuia care să emită un plan de restructurare a regiei. ”În acest moment, tehnic vorbind, conducerea executivă a RADET este desemnată de către CA al RADET. CA al RADET este votat şi propus de către CGMB. Din punctul meu de vedere, având în vedere faptul că astfel de declaraţii iresponsabile nu au ce căuta, întrucât există documente justificative că banii vor ajunge în cont, din acest punct de vedere, da, eu solicit demisia conducerii RADET. (…) Luni, în şedinţa extraordinară – nu. O voi cere într-o şedinţă ordinară: revocarea membrilor şi numirea unui alt CA, care, din punctul meu de vedere, să emită un plan de restructurare a regiei, un plan în care să regăsim nişte costuri reale”, a precizat Ştefănel Dan Marin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Primarul interimar şi-a exprimat convingerea că RADET are cheltuieli pe care nu le-ar putea justifica în cazul unui control. Edilul şi-a exprimat dorinţa ca în acest caz să existe mai multă responsabilitate. ”Eu înţeleg jocul politic, înţeleg şi cine stă în spatele RADET, am convenit înainte de data de 15 septembrie să reuşim să punem Primăria Capitalei pe acel făgaş normal, pe care toţi ni-l dorim. Se pare că interesele unora sunt atât de mari încât declarativ vin în faţa dumneavoastră şi spun că vor să facă, dar pe alte uşi – şi nu vreau să intru în detalii, deşi aş putea oricând – îmi intră tot felul de solicitări”, a precizat el.

Pe de altă parte, primarul interimar s-a declarat nedumerit de faptul că RADET ar avea investiţii pe durata iernii, adăugând că în cazul în care sunt necesare reparaţii acestea pot fi efectuate cu ajutorul încasărilor pe care le are RADET în această perioadă. De precizat faptul că RADET este condusă de un director susținut politic de liberali. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.