Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: S-a schimbat modificarea: Raluca Prună la Justiție

București: S-a schimbat modificarea: Raluca Prună la Justiție

DISTRIBUIȚI

Raluca Prună141171 – 17112015 –  Raluca Prună, înalt funcţional al Comisiei Europene, este propunerea oficială a lui Dacian Cioloş pentru funcţia de ministru al Justiţiei. Mihai Selegean a aflat în Parlament că nu mai este el cel propus.

Noua nominalizare generează şi haos în Parlament. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Raluca Prună se află la această oră la Bruxelles. La ora 12.30 era programat votul de investitură în Parlament, iar între timp toţi miniştrii ar fi trebuit să fie audiaţi în comisii. Mai mult, în această seară ar fi fost programată ceremonia depunerii jurământului, pentru că preşedintele Iohannis pleacă miercuri într-o vizită oficială în Slovacia.

Raluca Alexandra Prună este licenţiată în drept şi filosofie, are un master în ştiinţe politice, şi a fost bursieră la universităţile ”Paris VII” şi „Central European University”, Budapesta. Este membru fondator şi fost preşedinte în exerciţiu al „Transparency International” Romania, membru fondator al Asociaţiei „Societatea pentru Justiţie”. Este avocat înscris în Baroul Bucureşti, coordonator de programe pentru sectorul Justiţie şi Afaceri Interne la Delegaţia Comisiei Europene la Bucureşti, actualmente jurist lingvist în cadrul serviciului juridic al Consiliului Uniunii Europene. –  PROMPT MEDIA

foto:evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.